Om os

Floresta Leaó´s betyder på dansk: Regnskovens Løve.

Vi er et lille stueopdræt, der købte vores første skovkat i 1993. DK.  Baroniet's Gunnar Fladhorn, kaldet Mickey. Og en hun kat i 1994, som hedder Minnie Vores Lynx.

Han blev således starten på vores opdræt og vi fik vores første kuld August 1996.
Floresta Leaò's består af en familie af 4, hvor vi alle tager os tid til at være sammen med vores katte, for de er først og fremmest vores kæledyr. Personligt mener jeg, at det er sundt for børn at lære og være med til at håndtere og tage et ansvar for et dyr.

Jeg har handlet en del af vores katte  fra Norge, da jeg lægger vægt på de gamle linier. Vores mål er at bevare skovkatten som den store, racetypiske og sunde kat. Jeg lægger vægt på en kraftig kat, et godt temperament og en god strid pelskvalitet.

Vores killinger bliver solgt tidligst 12 uger gamle og alle killingerne bliver kun solgt med stamtavle, sundhedsattest, ormekur, navlebrokattest og førstegangs-vaccine. Vi aflevere for det meste selv killingerne til deres nye hjem.   

Vi er medlem af Racekatten, som er medlem af Fife. Vi er også medlem af Norsk Skovkattering og har taget Norsk Skovkatte kørekort.  

I vores opdræt arbejder vi mest  med farverne tortie, sølv, blå og røde med og uden mønster og hvid. Genetisk kommer der selvfølgelig også den almindelige sort klassiske farver til syne indimellem.

Alle vores voksne katte bliver testet for FIV og FELV inden de bliver brugt i avlen.  

Alle vores katte får testet tittertal!

Den Norske skovkat er utrolig kælen og en meget social familie kat, der hader at være alene.


Ude i haven har vi bygget to løbegårde. Denne til højre er den største, som vores katte elsker at udfolde sig i.

Herfra kan de følge med i alt hvad vi foretager os, når vi er i haven.

Dette er så den anden løbegård, som vi kan opdele når vi har sommerkuld, som kan komme ud og nyde den varme sommersol i få timer om dagen.

 

Vi bor i udkanten af Vanløse, København,  som er nemt at komme til.  Man er velkommen til at ringe el. maile for evt. besøg el. hvis der er spørgsmål og lignende.

Nyd opholdet på vores hjemmeside og kig omkring på de andre sider. Modtager gerne ris og ros om siderne!

Susanne Eriksen

+45 2061 3775

/ Return