Kastrater/ Our sweet Neuters

EC DK Floresta Leaò's Mico

Født/Born: 15.08.1996

NFO d 22/ Rød klassisktabby gr. 5

Mico er fra vores første kuld fra 1996. Ham måtte vi bare eje. (Sådan startede vores opdræt). Allerede fra hel "lille" baby, spandt han og var meget knyttede til os som familie.

Han er en kat, som har klaret sig godt på div. udstillinger, han har "kun" tabt en udstilling ud af de 21 certifikater,  for at blive Europa Champion.

Han har et fantastisk godt temperament, som han har givet videre til sine killinger. Han blev hurtig en strinte dyr og derfor valgte vi, at han skulle være kastrat, så han kunne komme ind og være vores hygge mis.  

Mico er en medium til stor hankat med kraftige ben  stammer, medium hage og ok øre. Har givet pæne store killinger, som har klaret sig godt på udstillingerne.

Mico hygger sig i haven, når vi er ude. Han har aldrig prøvet at finde ud af, hvad der er på den anden side af plankeværket. Mico er venner med alle inkl. vores katte.

Billeder/photos  Stamtavle/pedigree   Udstilling/show


IC (N) Laksjøen's Vilde

Født/Born: 13.09.1997

NFO f 09 23/ Tortie makreltabby/hvid. Gr. 6

Vilde er vores ældste hunkat, som vi hentede hjem fra Norge. Hun er dejlig kraftig bygget med gode ben stammer og en super nem god pels med lange stride dæk hår. Hun har gode længder, lige profil, medium hage og ok øre med micro tufser.

Hendes temperament er hel i top, hun snakker en del og har sin bestemte rytme i vores hus. Vilde skal nu hygge og ikke have flere killinger. Hun var en god mor for sine killinger med et dejligt sind.  

Billeder /photos   Stamtavle /pedigree   Udstilling/show

IC DK Floresta Leaò´s Mulan

Født/Born: 07.02.1999

NFO d 09 22/ rød klassisktabby/hvid. Gr. 6 

Mulan er et barn fra Vilde, som vi valgte at beholde. Hun er en kat, som skal være på diæt for altid, da hun desværre altid står med hovedet i foderskålen. Mulan tror, at hun er en "lille" killing, som kan putte i ens arme hele aften igennem og tror, at hun er den "eneste" kat i dette hjem. Og hun giver mange kys i løbet af en aften. Hun har hel sin egen speciale rytme i dette hjem.

Hun er en meget stor, kraftigt type med gode ben stammer og en super god pels med lange dæk hår. Medium hage og pæne store øre. Hendes "super" temperament har hun givet videre til sine killinger. 

Billeder/photos Stamtavle/pedigree Udstilling


GIC. (N) Nikolaj av Sandrabben

Født/Born: 06.04.2000 

NFO as 09 / Blå-smoke hvid. Gr. 8

Nikolaj er en medium kat med gode længder og et super godt look med tufser. En god stærk hage og lige profil og en god top. En god allround kat.

Han skal nusses hele tiden og "tror" han er den eneste kat i hele verden, når han ser sit snit til det, hopper han op og vil gerne hænge på en og nusses mig hele tiden. Han er "så" kærlig, kælen og kontaktsøgende og venner med alle vores katte. Han er kastrat og bor hos nogle venner sammen med vores Felix. som vi besøger dem med jævne mellemrum. Og så skal vi nusse! 

 

 Billeder/photos Stamtavle/pedigree   Udstilling/show


DK Floresta Leaò's Lilo

Født/Born: 27.01.2005

NFO fs 03 23/ Bicolour-tortie silver makreltabby. Gr. 8

Hun er "så " smuk med hendes farvefordeling.

Lilo er lidt reservert over for andre til at starte med. Hun elsker at ligge i sofaen og få den store nusse tur. Og så tigger hun mad, når man spiser.

Hun har en god pelskvalitet og lange stride dækhår.  Hun er en kraftig bygget hun kat. 

Lilo er flyttede ud til en familie, som går hjemme og passer godt på hende. Hvor vi følger hende.   

Billeder/photos  Stamtavle/pedigree  Udstilling/show


IC. DK La Forét's O'Malley

Født/Born: 17.08.2000

NFO ns 09/ sort-smoke hvid. Gr. 8

O'Malley er en kraftig bygget hankat med gode ben stammer og en god strid pelskvalitet. Super god hage og et fantastisk temperament og en lang hale med hvid spids. Han er en kat der snakker meget.  Han elsker at "banke"/lege med sine tennisbolde, som skal udskiftes med mellemrum, da de bliver slidt ned. 

O'Malley er flyttede ud til en familie, som går hjemme og  passer godt på ham. Vi ser ham med jævne mellemrum. Hvor han er fars kat.

Billeder/photos  Stamtavle/pedigree Udstilling/show


DK Floresta Leaò's Musse

Født/Born: 24.01.2004

NFO ns 09 23/ sortsølv makreltabby/ hvid. Gr. 8

Musse valgte vi, at beholde efter Regine og Sigurd, da Sigurd er et barn fra vores kastrat Mico.

Musse har et godt temperament og er super kælen, som "også" snakker meget. Hun er på hele tiden. Og elsker at blive børstede.

Hun er en medium til stor hunkat, super god og nem pels kvalitet, gode ben stammer, medium hage og lidt højt siddende øre. Men har et  godt look og en lige profil.

Musse bor nu hos en vi kender og der er hun den eneste ene i dette hus. Vi kan besøge hende, når vi vil. 

 

Billeder/photos  Stamtavle /pedigree  Udstilling/show


/ Return